Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Ondernemersforum – Herken Jezelf (Reeks 3) Na de positieve reacties van de deelnemers uit reeks 1 (najaar 2015) en reeks 2 (voorjaar 2016) gaan we verder met deze reeks en starten we op 19 september 2016 met een derde reeks. Snel zijn is de boodschap want het aantal plaatsen is beperkt en zijn exclusief voor ondernemers/eigenaars.

Als ondernemer werk je met mensen: medewerkers, klanten, zakelijke partners, … . De Vraag is vaak hoe creëer ik het best interpersoonlijk contact met de mensen in mijn omgeving? Hoe krijg ik een beter inzicht in mezelf, mijn handelen, mijn energiestromen en leer ik de betekenis van voorkeuren en gedrag herkennen bij anderen? Dit is de basis om beter af te stemmen, te verbinden met anderen, sterke en effectieve relaties te ontwikkelen en op die manier mijn bedrijf te laten groeien.

Tijdens dit programma gaan we dieper in op het Insights Discovery® model, jouw unieke persoonlijkheid, de ontwikkeling van je interpersoonlijke vaardigheden, de manier waarop je verbinding kunt maken met anderen en daardoor je communicatievermogen versterkt. Inbegrepen in dit programma is een persoonlijk Insights Discovery® profiel, een naslagwerk en andere nuttige materialen.

Insights Discovery® maakt gebruik van een unieke kleurentaal om zelfinzicht, effectieve interacties en organisatieontwikkeling te bevorderen.

Praktische info

Tijdstip: Er worden 5 maandagen voorzien en elke sessie loopt van 16u30 tot 22u. In totaal gaat het dus om 24u interactieve vorming en coaching. Daarnaast leer je collega ondernemers kennen en bouw je nieuwe contacten uit in het netwerk.

Data: 19 september, 3 oktober, 17 oktober, 7 november, 21 november en 28 november.

Meer info>>

Inschrijven kan via deze link>>