Laden Evenementen
Dit event is voorbij.

Make me Fly! en Creando nodigen je uit voor een inspirerende avondsessie rond engagement, zingeving, burn-out preventie en het creëren van een organisatie waar je met volle goesting aan de slag kan blijven.

Nog nooit waren er zoveel mensen met een burn-out. Steeds vaker stellen medewerkers zich vragen bij hun werkritme, de balans tussen gezin en werk, de zin van dit alles. Intussen zijn we zover dat overheid en werkgevers allerlei programma’s plannen om burn-out te voorkomen. Maar hoe pak je dit als werkgever best aan? Hoe kan je burn-out preventieprogramma’s in het leven roepen die écht werken? En wat kan én moet je medewerker zelf doen om duurzaam aan de slag te blijven?

Tijdens deze interactieve sessie gaan Make me Fly! en Creando met jou aan de slag zodat je onze respectievelijke aanpak kan ervaren door hem te beleven van op de eerste rij. We belichten welzijn, engagement en bevlogenheid vanuit de 2 kanten: die van de werkgever én die van de werknemer, om vanuit elk oogpunt de meest effectieve aanpak te vinden. En dit zowel curatief als preventief.

De sessie is GRATIS, maar er is een NO SHOW FEE van 25 euro, exclusief btw.
Inschrijven kan via deze link>>


Els Deboutte is loopbaanbegeleider, coach, trainer en auteur. In haar praktijk voor loopbaanbegeleiding ontmoet ze dagelijks mensen die ‘zoekend’ zijn. Ze bundelde haar ervaringen en advies in het boek “Goesting! Opnieuw plezier vinden in je werk én je leven”. Meer dan 20 jaar ervaring als psycholoog, muzikant, trainer, HR verantwoordelijke en consultant leerde haar talent in mensen te herkennen en te versterken. Daaruit ontstond Make me Fly!, een coaching en trainingsprogramma dat tot doel heeft jou volledig zelfredzaam te maken in je loopbaankeuzes en stappen. Niet harder werken maar gelukkiger kiezen (www.makemefly.be). Naast zaakvoerder en dubbel burn-out ‘overlever’ is Els mama van twee zonen en vrouw van, en beoefent ze karate. Ook zij zocht lang naar de juiste balans tussen werk en gezin en naar maximale zingeving en ‘goesting’ in haar werk.
Liesbeth Vereecke richtte samen met Wim Vanderstraeten 6 jaar geleden Creando (www.creando.be) op als organisatieadviesbureau. Ze heeft meer dan 15 jaar ervaring in consulting, change management, teamcoaching en organisatieadvies en is ze gecertifieerd Insights Discovery ® practitioner. Door haar opdrachten als organisatieadviseur en omtrent Insights Discovery ® mag Liesbeth Vereecke bij het stroomlijnen van personeelsbeleid en het begeleiden van teams dagelijks ervaren hoe moeilijk het voor werkgevers is om te begrijpen wat een medewerker met burn-out echt doormaakt en nodig heeft, en hoe er een win-winsituatie gecreëerd kan worden. De leuze van Creando luidt om organisaties van groot tot klein te adviseren en te begeleiden in het zoeken naar het evenwicht tussen langetermijnvisie en kortetermijnrealisaties en het optimaal inzetten van het menselijke kapitaal, waarbij ook iedere medewerker zijn of haar verantwoordelijkheid dient (leren) op te nemen.